Munkebjerg Parks beliggenhed er på mange måder helt unik. Grunden er 12,4 ha stor og fremstår i dag med mange større træer på åbne plænearealer.

Hele området er omkranset af markante poppelhegn og skovparceller, der sammen med Fredsskoven mod syd giver fornemmelsen af, at området er indrammet af grønne “vægge” i alle retninger.

Men selvom Munkebjerg Park er placeret i så grønne omgivelser, er beliggenheden alligevel også praktisk og central. Lige i nærheden ligger Syddansk Universitet, Odense Ingeniørhøjskole og Forskerparken, og der er kun 4 km til Odense centrum.

Det er let og problemfrit at finde vej til Munkebjerg Park, uanset om man kommer til fods eller på cykel, benytter sig af offentlig transport eller kører i bil:

  • Munkebjerg Park er beliggende i byzone.
  • Det tager 10 min. at cykle dertil fra Odense centrum.
  • Odense Bytrafik har stoppesteder ved Niels Bohrs Allé og Munkebjergvej, begge kun få minutter fra området..
  • Der er 2,9 km til motorvej E20.

Og det tager kun halvanden time at køre dertil fra både København og Århus.

Derudover er Odense også velegnet til de studerende, især fordi studenterboligerne i og omkring Odense er både gode og rimelige i pris, men også fordi den i forhold til andre danske storbyer er placeret centralt. Som Danmarks tredjestørste by har Odense også et væld af faciliteter, attraktioner og mange andre spændende muligheder og tilbud til de studerende eller virksomhedernes ansatte.

Tilsammen giver disse forhold de ideelle rammer for at skabe et attraktivt og spændende studie- og erhvervsmiljø, ikke mindst fordi projektet indbefatter nybyggede studie- og individuelle boliger, der eksempelvis er velegnede til at huse gæsteprofessorer og ansatte, men også fordi de fredfyldte skovområder og grønne arealer tilfører området en positiv atmosfære og naturlig ro i en travl hverdag.