Munkebjerg Parks beliggenhed er på mange måder helt unik. Hele området er omkranset af markante poppelhegn og skovparceller, der sammen med Fredskoven mod syd giver fornemmelsen af, at området er indrammet af grønne “vægge” i alle retninger.

Men selvom Munkebjerg Park er placeret i så grønne omgivelser, er beliggenheden alligevel også praktisk og central. Lige i nærheden ligger Syddansk Universitet, Odense Ingeniørhøjskole og Forskerparken, og der er kun 4 km til Odense centrum.

Det nye super sygehus bliver ligeledes placeret i området, ligesom området omkring SDU som bygges sammen med det nye OUH er igennem en større forvandling, og på sigt vil der blive plads til 800 forskere og knap 22.600 studerende.

Det er let og problemfrit at finde vej til Munkebjerg Park, uanset om man kommer til fods eller på cykel, benytter sig af offentlig transport eller kører i bil:

  • Munkebjerg Park er beliggende i byzone.
  • Det tager 10 min. at cykle dertil fra Odense centrum.
  • Odense Bytrafik har stoppesteder ved Niels Bohrs Allé og Munkebjergvej, begge kun få minutter fra området.
  • 1,2 km til nærmeste letbanestation
  • Der er 2,9 km til motorvej E20.

Og det tager kun halvanden time at køre dertil fra både København og Århus.

På den 12,5 Ha grund er der i dag bygget 188 studieboliger og der skal bygges ca. 800 boliger mere de kommende år.

Munkebjerg Park bliver en by i byen.

Lige nu handler det om opførelsen af 145 boliger som henvender sig til en hver aldersgruppe. Så skal du flytte hjemmefra, flytte i noget større, familieforøgelse m.v. eller vil du bare have den ekstra luksus som disse nye boliger byder på, er Munkebjerg Park stedet.

Tilsammen giver disse forhold de ideelle rammer for at skabe et attraktivt og spændende miljø, ikke mindst fordi projektet indbefatter nybyggede boliger og erhvervslokaler, men også fordi de fredfyldte skovområder og grønne arealer tilfører området en positiv atmosfære og naturlig ro i en travl hverdag.