Munkebjerg Parks beliggenhed er på mange måder helt unik. Hele området er omkranset af markante poppelhegn og skovparceller, der sammen med Fredskoven mod syd giver fornemmelsen af, at området er indrammet af grønne “vægge” i alle retninger.

Men selvom Munkebjerg Park er placeret i så grønne omgivelser, er beliggenheden alligevel også praktisk og central. Lige i nærheden ligger Syddansk Universitet, Odense Ingeniørhøjskole og Forskerparken, og der er kun 4 km til Odense centrum.

Området omkring Syddansk Universitet, der bygges sammen med det nye Supersygehus.,vil på sigt beskæftige ca. 800 forskere og 22.000 studerende.

  • I cykelafstand til Odense centrum.
  • 1,2 km til nærmeste letbanestation
  • Der er 2,9 km til motorvej E20.

På den 12,5 Ha store grund er der i dag bygget 188 studieboliger, 145 luksus lejligheder og vi er netop startet på 3. etape der omfatter 247 ungdoms- og seniorboliger.

Tilsammen giver disse forhold de ideelle rammer for at skabe et attraktivt og spændende miljø, ikke mindst fordi projektet indbefatter nybyggede boliger og erhvervslokaler, men også fordi de fredfyldte skovområder og grønne arealer tilfører området en positiv atmosfære og naturlig ro i en travl hverdag.

Munkebjerg Park bliver en by i byen.