youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Boligerne

BARFOED GROUP færdiggjorde i maj 2010 1. etape, der består af 188 attraktive 2 og 3. vær. lejligheder.

De 188 lejligheder er fordelt på 5 boligstænger hvor der fra lejemålene er udgang til enten stor altan eller egen terrasse.

I forbindelse med opførelsen af de 188 boliger, er der blevet etableret skønne udvendige fællesarealer med fitnessområde, street-fodboldbane, luftpumpestationer, bålplads samt overdækket cykelparkering.

Boligernes størrelse varierer fra 49 til 68 m2. Alle boligerne er udstyret med kvalitetsinventar og de anvendte byggematerialer er ligeledes kvalitetsmaterialer. De valgte løsninger i boligerne er gennemtænkte ift. at optimere design samt det at opnå gode indeklimaforhold i boligerne. Der er ligeledes valgt nogle løsninger internt i boligerne, hvor det bl.a. er lykkedes at få dagslysindfaldet ind igennem boligen i hele dens dybde. Dette er bl.a. sket ved at terrassedørene er valgt som store Velfac skydedøre med glas fra gulv til loft.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer som f.eks. keramiske kogeplader, køle-/fryse-skab, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine samt kombineret vaske- tørremaskine. Alle hvidevarer i køkkenet er med ”rustfri look”.

Der er i alle lejligheder monteret kvalitetskøkkener, inventar med højglanslåger, granitbordplader, emhætte med centraludsugning samt højskabe. Af øvrig inventar kan nævnes skydedørsskabe i entré samt højskabe i soveværelse.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt sorte italiensk fremstillede fliser på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet. Inventaret er et bademiljø med sort granitbordplade og vask ud i ét. Under vasken er der et skabsarrangement med låger i sort højglans, som står i fin kontrast til de lyse vægge. I hele bordpladens bredde er der monteret et stort spejl.  Brusekabinen er opbygget med glasafskærmning og glasdør som går fra gulv til loft. Blandingsbatteriet i brusekabinen er et termostatstyret brusebatteri.

Belysningen på badeværelset består af indbygningsspot i loftet. Der er valgt rengøringsvenlige væghængte toiletter.

Indvendige døre i lejlighederne er helt bevidst valgt som skydedøre for at optimere pladsforholdene og den tilhørende indretning i rummene.

Alle gulvene i opholdsrummene er udført som hvidpigmenterede, matlakerede parketgulve i træsorten ask.

Alle lejligheder er forsynet direkte med fiberforbindelse, hvilket muliggør meget hurtige dataoverførsler. Der er ligeledes mulighed for at få traditionel antenne og telefonforbindelse i lejlighederne.

Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang/elevator til boligerne.