youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Boligerne

BARFOED GROUP færdiggjorde i marts 2020 2. etape og her finder I 145 nye luksus lejligheder, med en spændende og moderne planløsning i størrelserne fra 60 m² og til 166 m². Alle lejlighederne har en eller flere altaner eller terrasse. Penthouse lejlighederne har udgang til egen tagterrasse.

Området omkring de 145 nye lejligheder er med en stor park med sø, stier, orangeri, drivhuse og legeplads. Foran ejendommen er der parkeringspladser og her er det naturligvis også muligt at lade elbilen.

Boligernes størrelse varierer fra 60 til 166 m2.

Alle boligerne er udført i høj kvalitet og indretningen i boligerne er gennemtænkte, så både design og godt indeklima er i tråd med hinanden. De store vindues- og terrassedørspartierne fra Velfac, giver et fantastisk lysindfald i boligerne.

Der er monteret køkkener fra Designa med højglaslåger, keramikbordplade og med hårde hvidevarer fra Miele som f.eks. Inductions kogeplade, køle-/fryseskab, indbygningsovn, opvaskemaskine, lækkert vinkøleskab, vaskemaskine og tørretumbler. Af øvrig inventar kan nævnes garderobeskabe i værelser.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt store sorte klinker på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet. Inventaret er et bademiljø fra Duravit med push skuffer i hvid højglans, som står i fin kontrast til de sorte gulvklinker. I hele bordpladens bredde er der monteret et stort spejl ligeledes fra Duravit. Brusekabinen er med glasafskærmning og Grohe rainshower.

Trægulvene er matlakerede plankegulve i træsorten eg og er med gulvvarme.

Lejligheder er forsynet direkte med fiberforbindelse, hvilket muliggør meget hurtige dataoverførsler. Der er ligeledes mulighed for at få traditionel antenne.

Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang/elevator til boligerne.

Penthouselejligheder er udstyret med gaspejse, og med udgang til tagterrasser hvor der kan tilsluttes gasgrill.

Vandbehandlingsanlæg i kælder der giver blødt vand i lejlighederne.