youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Boligerne

Boligernes størrelse varierer fra 60 til 166 m2. Alle boligerne er udstyret med kvalitetsinventar og de anvendte byggematerialer er ligeledes kvalitetsmaterialer. De valgte løsninger i boligerne er gennemtænkte ift. at optimere design samt det at opnå gode indeklimaforhold i boligerne. Der er ligeledes valgt nogle løsninger internt i boligerne, hvor det bl.a. er lykkedes at få dagslysindfaldet ind igennem boligen i hele dens dybde. Dette er bl.a. sket ved at terrassedørspartierne er valgt som store Velfac partier med glas fra gulv til loft.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer fra Miele som f.eks. kogeplader, køle-/fryse-skab, indbygningsovn, opvaskemaskine og næsten alle boliger har i køkkenet et lækkert vinkøleskab med to temperaturer til fx rød- og hvidvin. Alle hvidevarer i køkkenet er med ”rustfri look”.

Der er i alle lejligheder monteret kvalitetskøkkener, inventar med højglanslåger, keramikbordplader, emhætte med centraludsugning samt højskabe. Af øvrig inventar kan nævnes garderobeskabe i værelser.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt store sorte klinker på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet. Inventaret er et bademiljø fra Duravit med push skuffer i hvid højglans, som står i fin kontrast til de sorte gulvklinker. I hele bordpladens bredde er der monteret et stort spejl ligeledes fra Duravit.  Brusekabinen er opbygget med glasafskærmning som går fra gulv til loft. Blandingsbatteriet i brusekabinen er et termostatstyret brusebatteri og med rainshower system.

Belysningen på badeværelset består af indbygningsspot i loftet. Der er valgt rengøringsvenlige toiletter, med væghængt toiletskål og indbygningscisterner fra Grohe.

Indvendige døre i lejlighederne er glatte hvide.

Alle gulvene i opholdsrummene er udført som matlakerede plankegulve i træsorten eg. Der er overalt i boligen gulvvarme.

Alle lejligheder er forsynet direkte med fiberforbindelse, hvilket muliggør meget hurtige dataoverførsler. Der er ligeledes mulighed for at få traditionel antenne og telefonforbindelse i lejlighederne.

Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang/elevator til boligerne.

Alle lejligheder har direkte udsyn til stort grønt område og som altanerne også vender ud til. Via elevatoren er der direkte udgang til det grønne område.

Penthouselejligheder er udstyret med gaspejse, og med udgang til tagterrasser hvor der kan tilsluttes gasgrill.

Der kommer en Lidl butik på grunden.

Vandbehandlingsanlæg i kælder der giver blødt vand i lejlighederne.