Nyopførte rækkehuse til leje i Odense

09.09.2021
Nu har du mulighed for at leje et af vores 56 nyopførte, eksklusive rækkehuse i Munkebjerg Park beliggende i Odense M. Vi har 45 rækkehuse på 124 m2 og 11 rækkehuse på 156 m2, som er opført i en ny etape ved Skovkanten. De største huse har direkte udsigt til søen og parkens mange grønne områder. Og alle har udsigt og nem adgang til fredskoven.

Vil du ha’ hjemme i et nyopført rækkehus midt i Odense?

Vores nyopførte rækkehuse er skabt i kvalitetsmaterialer med bl.a. danske Petersen Tegl, store køkkener med alt i Miele hårde/hvidevarer herunder vinkøleskabe, Sonos på alle badeværelser, massive gulve, gaspejse og generelt en aptering, der ligger langt over det niveau, der kan lejes andre steder i Odense. Alle rækkehus har små haver, altaner og en indretning, der henvender sig til både børnefamilier eller seniorer, der har solgt huset. Og som bonus er husdyr også tilladt efter aftale.

Rækkehusene har alle adgang til parkering.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

Vi udvikler stadig bydelen og glæder os meget til at leje smukke rækkehuse ud i Munkebjerg Park. Bydelen tilbyder lejeboliger af høj kvalitet, der imødekommer alle behov og livsfaser. Vi kan opfylde de fleste krav til moderne boliger.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Juul & Frost.