56 eksklusive rækkehuse opføres på Munkebjerg Park

09.09.2021

Barfoed Group fortsætter udviklingen af prisbelønnet bydel – Munkebjerg Park, da ejendomskoncernen igangsætter yderligere en etape i den grønne bydel i Odense M, hvor der nu opføres 56 nye eksklusive rækkehuse på i alt 7450 m2 og en projektsum på 180 mio kr.

Der opføres 45 rækkehuse på 124 m2 og 11 rækkehuse på 156 m2. De store huse får direkte udsigt til søen og parkens mange grønne områder. Alle huse bygges med udsigt og nem adgang til fredskoven. Byggeriet opføres i kvalitetsmaterialer med bla danske Petersen Tegl, store køkkener med alt i Miele hårde/hvidevarer herunder vinkøleskabe, Bang & Olufsen lyd på alle badeværelser, massive gulve, gaspejse og generelt en aptering, der ligger langt over det niveau, der bygges andre steder i Odense. Alle husene får små haver, altaner og en indretning der henvender sig til både børnefamilier eller seniorer der har solgt huset.

Rækkehusene får alle adgang til parkering og der opføres Padel baner ned mod fredskoven, så alle områdets beboere i fremtiden får mulighed for at spille Padel på Munkebjerg Park.

Barfoed Group er netop blevet tildelt Odin Prisen af Byforening Odense som en stor anerkendelse af kvaliteten i byggeriet. Munkebjerg Park er en grøn bydel, og denne etape er næste skridt i den hastigt voksende bydel, der nu tilbyder boliger til alle behov i livet herunder Ungdoms, Familie- og Seniorboliger. På nuværende tidspunkt er Barfoed Group i gang med opførelsen af 247 Ungdoms- og Seniorboliger i området samt stort træningscenter til Claus Sloth og ny børnehave/vuggestue, og her starter udlejningen af de nye boliger i midten af november 2021.

Rækkehusene forventes klar til indflytning 1. januar 2023.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler: 

”Vi fortsætter udviklingen af bydelen, og glæder os meget til også at udleje flotte rækkehuse på Munkebjerg Park, som der er stor efterspørgsel på. Bydelen indeholder lejeboliger i høj kvalitet til alle behov og faser i livet, og vi kan opfylde de fleste behov til en moderne bolig.”

”Det er virksomhedens ambition og strategi at opføre nye ejendomme i høj kvalitet med stor fokus på arkitektur og helheden i området, hvor beboerne skal kunne fornemme vores passion i byggeriet. Vi bygger kun til egen portefølje, og de gode erfaringer vi har gjort på Munkebjerg Park har medført, at de andre projekter – Christians Park og August Have – opføres med samme udgangspunkt.”   

Munkebjerg Park indeholder lige nu 333 boliger, og der er yderligere 247 boliger under opførelse, og så tilføjes der yderligere 56 rækkehuse i 2023. Ydermere er der på området opført første etape af Munkebjerg Business Park, hvor Nykredit, PwC, Erhvervshus Fyn, Totalkredit, LIDL og OK benzin er lejere.

Barfoed Group har flere andre projekter under opførelse i Odense til egen portefølje herunder Christians Park, hvor der bygges 138 2 og 3 værelses lejligheder i samme kvalitet, samt ny stor offentlig bypark på mere end 24.000 m2 som en direkte forlængelse af byggeriet. Også på Nyborgvej – August Have – i Odense City bygges der 46 nye boliger til studerende.

Barfoed Group har i 2022 byggerier under opførelse for ca 900 mio kr. i Odense, og udviklingen af Munkebjerg Park vil fortsætte frem til 2025 med yderligere byggerier af bolig og erhvervslejemål. Læs mere på munkebjergpark.dk

Byggeriet tegnes af arkitektfirmaet Juul & Frost.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.