M-Tower

M-Tower består af mindre lejligheder og vil derfor blandt andet være et ideelt valg for dig, der er ung eller under studie. De lækre lejligheder i M-Tower er blandt andet oplagt til dig der elsker, at du bor tæt på uddannelsen og har byen kun en cykeltur væk. Du får mulighed både for det aktive liv og for ro og fordybelse.

Med en lejlighed i M-Tower får du lidt ekstra luksus i din hverdag i form af velindrettede rum og kvalitetsmaterialer omkring dig. Hver lejlighed har en privat, yderst anvendelig terrasse eller altan, så du kan nyde godt af livet ude. Og hvis du har lyst til at komme mere ud, ligger M-Tower tæt på skov- og parkområde med søer, hvor der er rig mulighed for at dyrke sport eller gå en tur. Her ligger endda et Claus Sloth fitnesscenter i høj kvalitet.

Brug cykelelevatoren - og nå

Odense centrum på kun

10 minutter

Brug cykelelevatoren - og nå Odense centrum på kun 25 minutter

1-, 2- og 3-værelses lejligheder

Den høje kvalitet i M-Towers lejligheder, skinner klart igennem. Alle lejligheder har gulvvarme overalt, vaskemaskine og tørretumbler, lakerede plankegulve og et stilfuldt grebsfrit Designa-køkken. Som en ekstra luksus er der installeret en Sonos-højttaler i badeværelset. Pladsen er optimalt udnyttet med skabe i fuld højde, og den ekstra loftshøjde giver lejlighederne en skøn rummelighed.

Tæt på uddannelse og byens liv

M-Tower består blandt andet af et ti etager højt tårn. 1.550 m2 af stueetagerne får udadvendte funktioner i form af et Claus Sloth fitnesscenter og en daginstitution. Bygningerne samler sig om et torv, der som  bydelens nye sociale samlingspunkt, giver en hyggelig og livlig fornemmelse af at her er du i et rigtigt bykvarter.

Tæt på uddannelse og byens liv

M-Tower består blandt andet af et ti etager højt tårn. 1.550 m2 af stueetagerne får udadvendte funktioner i form af et Claus Sloth fitnesscenter og en daginstitution. Bygningerne samler sig om et torv, der er  bydelens nye sociale samlingspunkt, som giver en hyggelig og livlig fornemmelse af at her er du i et rigtigt bykvarter.

Book fremvisning

Udfyld venligst denne formular, hvis du ønsker informationer om de nye rækkehuse i Munkebjerg Park. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Fremvisning


  Få nyhederne først

  Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du modtager de seneste nyheder om Munkenbjerg Park direkte i din indbakke. Her kan du også følge med i byggeriet og blive klogere på, hvad området i og omkring Munkebjerg Park har at byde på.

   Denne browser understøttes ikke længere

   Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

   Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

   Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.