Nyd godt af et aktivt liv med frihed til selv at vælge

Forestil dig et aktivt liv. Et liv, hvor du kan løbe en tur i Odenses smukke fredskov via stisystemet lige uden for dit vindue. Eller du kan sidde en stille stund ved søen i det grønne område, der forbinder din lejlighed med det omkringliggende. Her møder du børn på vej i børnehave, seniorer på vej mod væksthuset, hvor de drikker kaffe sammen og nyder ’urban gardening’. Eller du løber ind i en gruppe studerende, der holder en pause fra studiegruppen og lige skal stikke i Lidl for at handle ind til en fælles frokost. Det liv er, hvad du bliver omgivet af i Munkebjerg Park.

Kvalitetsboliger i et grønt bykvarter

for dig, der vil bo i fællesskab

med naturen, byen og naboer

Odenses grønne bydel

I Munkebjerg Park er der lyst og højt til himlen. Området er omkranset af træer, så der afskærmes for de omkringliggende veje og skabes et hyggeligt miljø. Det grønne kommer også tydeligt frem i den nyanlagte 7.800 m2 store bydelspark, som ligger mellem M-Tower og Munkebjergvænget. Parken indeholder stier, grønne områder og søer til opsamling af regnvand. Ud over at være et rart sted at sidde eller gå en tur, fungerer parken også som et socialt bindeled for bydelen.

Kvarteret har status som et familievenligt boligkvarter med både lejligheder og parcelhuse

BARFOED GROUP færdiggjorde i maj 2010 1. etape, der består af 188 attraktive 2 og 3. vær. lejligheder.

De 188 lejligheder er fordelt på 5 boligstænger hvor der fra lejemålene er udgang til enten stor altan eller egen terrasse.

BARFOED GROUP færdiggjorde i marts 2020 2. etape og her finder I 145 nye luksus lejligheder, med en spændende og moderne planløsning i størrelserne fra 60 m² og til 166 m². Alle lejlighederne har en eller flere altaner eller terrasse. Penthouse lejlighederne har udgang til egen tagterrasse.

Som en del af 3. etape opfører BARFOED GROUP 184 lejligheder fra 40 m² til 80 m². Den 3. etape omfatter i alt 247 boliger med daginstitution og fitnesscenter i underetagen, samt et torv og parkeringskælder. Forventes indflytningsklar i foråret 2022.

Som en del af 3. etape opfører BARFOED GROUP 63 lejligheder fra 64 m² til 100 m². Den 3. etape omfatter i alt 247 boliger med daginstitution og fitnesscenter i underetagen, samt et torv og parkeringskælder. Forventes indflytningsklar i foråret 2022.

Udviklingen af Munkebjerg Park fortsætter med yderligere en etape. Der opføres nu 56 eksklusive rækkehuse fra 124-156 m², som får udsigt til søen og parkens mange grønne områder. Alle husene får små haver, altaner og en indretning der henvender sig til både børnefamilier eller seniorer der har solgt huset. Der opføres også padelbaner ned mod fredskoven, så alle områdets beboere i fremtiden får mulighed for at spille padel på Munkebjerg Park. Forventes indflytningsklar oktober 2023.

Prisbelønnet bydel

Barfoed Group er blevet tildelt Odin Prisen af Byforening Odense som en stor anerkendelse af kvaliteten i byggeriet. Prisen gives til ”…en bygherre, der har udvist initiativ, virkelyst, økonomisk offervilje og sans for kvalitet”. I Munkebjerg Park får du en kvalitetsbolig – fra inderst til yderst. De kvalitetsbevidste valg er vigtige for Barfoed Group, så du kan trives i Munkebjerg Park, og nyde de bilfri parkområder,  den smukke beplantning, væksthusene og meget mere.

Få nyhederne først

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du modtager de seneste nyheder om Munkenbjerg Park direkte i din indbakke. Her kan du også følge med i byggeriet og blive klogere på, hvad området i og omkring Munkebjerg Park har at byde på.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.