Skovmærke

Øverst på de to bygninger, der udgør Skovmærke, findes væksthus og fælleslokaler med køkken. Her kan du hygge dig med andre, der kan lide muligheden for at dyrke urter eller nyder at passe på grønne planter sammen. Eller du kan mødes med de andre i Skovmærke for at spise eller drikke en kop kaffe. Her er altså rig lejlighed til at vælge fællesskab og hygge til – når det passer dig.

Når du hellere vil være alene, kan du også det. Fordi alle lejlighederne hver har en yderst anvendelig terrasse eller altan, mens flere af boligerne nyder godt af hele to altaner. Skovmærke ligger tæt på skov- og et parkområde med søer, hvor der er rig mulighed for at gå en rolig tur.

Dyrk det gode naboskab i de
skønne fællesområder med
tagterrasse og væksthus

Brug cykelelevatoren - og nå Odense centrum på kun 25 minutter

2- og 3-værelses lejligheder

Den høje kvalitet og de rene linjer i alle lejligheder er en perfekt forudsætning for at du kan skabe dig et dejligt hjem. Her kan du nyde smukke lakerede plankegulve, vinkøleskab, et moderne grebsfrit køkken og et stilfuldt badeværelse med indbygget Sonos-højttaler. Derudover har du egen vaskemaskine og tørretumbler, samt et blødgøringsanlæg, der minimerer kalken i vandet. Skovmærke er velindrettede lyse lejligheder med indbygget opbevaring, ekstra loftshøjde og egen terrasse eller altan.  

Fællesskab med plads til sig selv

De hyggelige fællesområder med køkken, tagterrasse og orangeri gør det muligt at vælge fællesskabet til. Her kan du spise med dine naboer eller samle hele familien til en skøn stund. Der er dog også plads til bare at være dig selv i og nyde de grønne omgivelser på din helt egen terrasse eller altan.

Book fremvisning

Udfyld venligst denne formular, hvis du ønsker informationer om de nye rækkehuse i Munkebjerg Park. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Fremvisning

Få nyhederne først

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du modtager de seneste nyheder om Munkenbjerg Park direkte i din indbakke. Her kan du også følge med i byggeriet og blive klogere på, hvad området i og omkring Munkebjerg Park har at byde på.