December tilbud

Flyt ind i dag, men betal først husleje pr. 1. februar 2024*

Få årets bedste julegave

Lej et af vores skønne 4 værelses rækkehuse på 125 m² fordelt på 2 plan, beliggende i det naturskønne område i Munkebjerg Park – Odense M.

*Flyt ind i dag, men betal først husleje pr. 1. februar 2024

Husene er udstyret med et flot Designa køkken, lækker corian bordplade og alle hvidevare af mærket Miele, herunder køle-/fryseskab, opvaskemaskine, vinkøleskab, induktionsovn og induktions koge-zone. I stuen finder man også en hyggelig gaspejs fra Living Flames samt udgang til en dejlig terrasse.

Endvidere er husene udstyret med lækre egetræsgulve og gulvvarme i alle rum, 2 dejlige badeværelser med interiør fra Duravit og Grohe samt SONOS-højtaler. 

Leje pr. mdr. kr. 13.895,00 + forbrug. **Depositum kr. 41.685,00.

Der er gratis parkering og ***husdyr er velkommen i Munkebjerg Park

Området byder blandt andet på 2 skønne legepladser, grønne arealer, fodboldbane, udendørs fitness, stisystemer og springvand. Der er parkeringspladser lige ved siden af husene, hvor det selvfølgelig også er muligt at lade din el-bil.

Ydermere er der en Lidl butik, OK tank, fitnesscenter og vuggestue/børnehave.

Du kan enten komme til åbent hus om søndagen, mellem kl. 11:00-15:00 på Munkebjergvænget 121, 5230 Odense M, eller booke en personlig fremvisning og se husene når det passer dig på tlf. 29 62 38 20, eller send en mail på kal@barfoedgroup.dk.

*Tilbuddet udløber 31. december 2023.
**Depositum skal indbetales inden nøglerne til huset kan overdrages
***Husdyr med forbehold. Aftales nærmere med udlejer

Her får du skønne fællesarealer med

fitnessområde, street-fodboldbane

luftpumpestationer, legeplads

samt søens liv og snoede stier

Book fremvisning

Udfyld venligst denne formular, hvis du ønsker informationer om de nye rækkehuse i Munkebjerg Park. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Fremvisning

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.