Ved Søen

BARFOED GROUP færdiggjorde i maj 2010 1. etape, der består af 188 attraktive 2 og 3. vær. lejligheder. De 188 lejligheder er fordelt på 5 boligstænger hvor der fra lejemålene er udgang til enten stor altan eller egen terrasse.

I forbindelse med opførelsen af de 188 boliger, er der blevet etableret skønne udvendige fællesarealer med fitnessområde, street-fodboldbane, luftpumpestationer, bålplads samt overdækket cykelparkering.

Boligernes størrelse varierer fra 49 til 68 m2. Alle boligerne er udstyret med kvalitetsinventar og de anvendte byggematerialer er ligeledes kvalitetsmaterialer. De valgte løsninger i boligerne er gennemtænkte ift. at optimere design samt det at opnå gode indeklimaforhold i boligerne. Der er ligeledes valgt nogle løsninger internt i boligerne, hvor det bl.a. er lykkedes at få dagslysindfaldet ind igennem boligen i hele dens dybde. Dette er bl.a. sket ved at terrassedørene er valgt som store Velfac skydedøre med glas fra gulv til loft.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer som f.eks. keramiske kogeplader, køle-/fryse-skab, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine samt kombineret vaske- tørremaskine. Alle hvidevarer i køkkenet er med ”rustfri look”.

Boligernes størrelse

varierer fra

49 til 68 m2

Kvarteret har status som et familievenligt boligkvarter med både lejligheder og parcelhuse

Der er i alle lejligheder monteret kvalitetskøkkener, inventar med højglanslåger, granitbordplader, emhætte med centraludsugning samt højskabe. Af øvrig inventar kan nævnes skydedørsskabe i entré samt højskabe i soveværelse.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt sorte italiensk fremstillede fliser på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet. Inventaret er et bademiljø med sort granitbordplade og vask ud i ét. Under vasken er der et skabsarrangement med låger i sort højglans, som står i fin kontrast til de lyse vægge. I hele bordpladens bredde er der monteret et stort spejl.  Brusekabinen er opbygget med glasafskærmning og glasdør som går fra gulv til loft. Blandingsbatteriet i brusekabinen er et termostatstyret brusebatteri.

Belysningen på badeværelset består af indbygningsspot i loftet. Der er valgt rengøringsvenlige væghængte toiletter. Indvendige døre i lejlighederne er helt bevidst valgt som skydedøre for at optimere pladsforholdene og den tilhørende indretning i rummene. Alle gulvene i opholdsrummene er udført som hvidpigmenterede, matlakerede parketgulve i træsorten ask.

Alle lejligheder er forsynet direkte med fiberforbindelse, hvilket muliggør meget hurtige dataoverførsler. Der er ligeledes mulighed for at få traditionel antenne og telefonforbindelse i lejlighederne. Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang/elevator til boligerne.

Book fremvisning

Udfyld venligst denne formular, hvis du ønsker informationer om de nye rækkehuse i Munkebjerg Park. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Fremvisning

Få nyhederne først

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du modtager de seneste nyheder om Munkenbjerg Park direkte i din indbakke. Her kan du også følge med i byggeriet og blive klogere på, hvad området i og omkring Munkebjerg Park har at byde på.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.