Pressebillede taget af Andreas Bastiansen

Pressebillede taget af Odense Zoo

Nyd alt det bedste i Odense

Munkebjerg Parks beliggenhed er på mange måder helt unik. Hele området er omkranset af markante poppelhegn og skovparceller, der sammen med fredskoven mod syd giver fornemmelsen af, at området er indrammet af grønne vægge i alle retninger. Men selvom Munkebjerg Park er placeret i så grønne omgivelser, er beliggenheden alligevel også praktisk og central. Lige i nærheden ligger Syddansk Universitet, Odense Ingeniørhøjskole og Forskerparken, og der er kun 4 km til shopping, caféer og kultur i Odense centrum. 

Odense er en universitetsby, der har

både et blomstrende erhvervsliv og

en levende bykerne fuld af spisesteder

Odense er en universitetsby der har både et blomstrende erhvervsliv samt en levende bykerne fuld af spisesteder

Transport til Odense er nemt på bl.a. cykel og via den moderne infrastruktur

Munkebjerg Park ligger i cykelafstand til Odense centrum, og du har ikke længere end 2,5 kilometer til IKEA og Rosengårdscentret. Der er kun 1,2 kilometer til den nærmeste letbanestation og 2,9 kilometer til motorvej E20. Selvom du er tæt på det hele findes der i Munkebjerg Park både ladestationer til elbiler, en tankstation og en Lidl butik.

Pressebillede taget af Johan Tobias Joensen

Et grønt bykvarter

Som lejer i Munkebjerg Park bliver du del af noget helt særligt, hvor du får nærhed til grønne oaser, fællesskaber og ikke mindst nærhed til Odense centrum. I Odense finder du den perfekte kombination af moderne byliv og historisk charme. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i det store udvalg af butikker, caféer, restauranter og et summende kulturliv.

Munkebjerg Park

ligger kun 4,2 km fra

H.C. Andersens Hus

Munkebjerg Park ligger kun 4.2 km fra H.C. Andersens Hus

Få nyhederne først

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du modtager de seneste nyheder om Munkenbjerg Park direkte i din indbakke. Her kan du også følge med i byggeriet og blive klogere på, hvad området i og omkring Munkebjerg Park har at byde på.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.