Kontakt og information

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Munkebjerg Park. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.


  Barfoed Group
  Nedergade 35
  CVR nr.: 25 51 29 79
  Telefon: 29 62 38 20
  kal@barfoedgroup.dk

  Om Barfoed Group

  Bag Munkebjerg Park står erfarne og kvalitetsbevidste Barfoed Group som garant for kvalitet og service. Vi har mere end 90 års erfaring med drift og udvikling af bolig- og erhvervslejemål

  Særdeles professionel og moderne ejendomsadministration er vores særkende. Vi har mange dygtige og engagerede medarbejdere, som er beskæftiget med ejendomsadministration og økonomi samt i vores tekniske afdeling.

  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.